Soru zabıt katipliği zor bir meslek mi ?

nur_cetinoglu

Yeni Katip
Kayıtlı Üye
iyi akşamlar
Zabıt katipliğine hazırlanıyorum ancak kime sorsam bu mesleği önermiyor. İş yükü fazla falan diyorlar, o benim için sorun değil tabii ki. Duyduklarıma göre mobbing çok fazla oluyormuş. En ufak bir hatada soruşturma açılıyormuş. Katip olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Sorularıma cevap verirse çok sevinirim.

iyi akşamlar
Zabıt katipliğine hazırlanıyorum ancak kime sorsam bu mesleği önermiyor. İş yükü fazla falan diyorlar, o benim için sorun değil tabii ki. Duyduklarıma göre mobbing çok fazla oluyormuş. En ufak bir hatada soruşturma açılıyormuş. Katip olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Sorularıma cevap verirse çok sevinirim.
merhabalar, size naçizane tavsiyem eğer bu mesleği gerçekten yapmak istiyorsanız başkalarının sözüne bakmayın. Evet iş yükü olarak diğer memuriyetlere göre fazla bir iş yükümüz var, buna yalan diyemem ancak mobbing olayı çalışma arkadaşlarınızın kim olduğuna bağlı bir şey. Bana işi öğreten kişiyi kardeşim / ablam olsa bu kadar çok severdim herhalde :) En ufak bir hatada soruşturma açılıyor olayları filan yalan, dedikodulara inanmayın. Bu söylentileri çıkaranların bazıları sizin rakipleriniz bile olabilir, bunu da göz ardı etmeyin :D Siz kasti bir şey yapmadığınız sürece içiniz rahat olsun, her insan her işte yanlış yapıyor. Hakimler yanlış karar vermese kararlar üst mahkemeden bozulup gelmez dimi, eğer bu mesleği gerçekten istiyorsanız pes etmeyin çalışmaya devamm 🚀

Geri