Soru Adalet Bakanlığı 2025 Eylül Maaş Promosyonu Ne kadar Olacak ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e-katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

e-katip

Kurucu Katip
Yönetici
Kayıtlı Üye
Merhabalar, E-Katip ailesi, sizce 2025 Eylül ayında süresi dolacak olan maaş promosyonumuz kaç TL olacak ? beklentileri görelim :D
benim tahminim; bir önceki maaş promosyonunu baz alacak olursak tahmini 140.000 TL - 150.000 TL civarında. Onunda hesabını şöyle yaptım, bir önceki aldığımız 3 yıllık 25.000 TL maaş promosyonu o dönemdeki ortalama 2,5 maaşa denk geliyordu. Tahminimce Eylül 2025'te alacağımız promosyonda 140.000 TL - 150.000 TL civarında olacak, tabi gönül ister ki daha fazla olsun ama göreceğiz bakalım ;)

Sizin tahminleriniz neler ?? 🚀

şuan 83 bin rekor öğretmenlerde benim tahiminim en fazla 90 bin herkes 100 üstü bekliyor ama olmuycak bu işleri baya takip ediyorum herkes diğer promosyon için maaşın 2.5 katı falan diyodu ama o zaman enflasyon çok fazlaydı maaşlar biranda arttı artık temmuzda son kez çift haneli zam alırız o da 10 anca olur sonra artık hep 5 6 lar olcak iş oraya gidiyor

şuan 83 bin rekor öğretmenlerde benim tahiminim en fazla 90 bin herkes 100 üstü bekliyor ama olmuycak bu işleri baya takip ediyorum herkes diğer promosyon için maaşın 2.5 katı falan diyodu ama o zaman enflasyon çok fazlaydı maaşlar biranda arttı artık temmuzda son kez çift haneli zam alırız o da 10 anca olur sonra artık hep 5 6 lar olcak iş oraya gidiyor
kaçırdığınız bir nokta var yalnız öğretmenlerin maaşları tek bir bankadan ödenmiyor her il ve ilçe kendi anlaşmasını banka ile yapıyor. Bizim için Adalet Bakanlığı çatısı altında hakim savcılardan tut ki hükümlü tutuklu paralarına işyurtları paralarına bizim maaşlarımıza kadar bankada dönüyor işlem hacmi çok büyük yani bunun ile ilgili biz ses çıkarmasak bile üst kademeler kabul etmeyecektir baskı yapacaktır diye düşünüyorum yani savcı hakimlerin aylık maaşı bile su an 100 binin üzerinde promosyon miktarı yüksek meblağ olacaktır diye tahmin ediyorum ben kendi düşüncemdir.

bekleyin bekleyin 150 -200 rüyanızda görürsünüz herşeyin bir olacağı var şuan rekor 83 bin biz bir zam daha alicaz maaşlaren düşük 50 bin üstü olcak onunda 2 katı olsa en fazla 100 ama bence o da olmayacak

polislerin 250.000 TL maaş promosyonu anlaşması imzaladığını duymuştum. İnşallah adalet bakanlığı da buna benzer bir tutar ile anlaşma yapar

Geri